Een sfeervolle ceremonie aan boord

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Onze prachtige klassieke notarisboten zijn officieel aangemerkt als trouwlocatie van stadsdeel Amsterdam Centrum en dat betekent dat er daadwerkelijk aan boord getrouwd kan worden. De ambtenaar van de burgerlijke stand vaart mee en vervuld de ceremonie aan boord.

Een huwelijksplechtigheid aan boord is vooral een intiem gebeuren met enkel de mensen die echt belangrijk voor jullie zijn. En het aansnijden van de bruidstaart? Dat kan natuurlijk ook gewoon aan boord.

De ceremonie kan natuurlijk worden gecombineerd met een gezellige lunch of diner en/of Champagne toast, alles is mogelijk en het hoeft niet perse duur te worden: je eigen catering verzorgen kan ook.

Huwelijksaanzoek

Is dit nog een stap te ver? Een heel bijzonder huwelijkaanzoek doe je natuurlijk aan boord van de intieme Prix d’Eau terwijl je vaart over de prachtige (verlichte) grachten. De kuip, welke met mooi weer open kan, kan worden afgesloten van de salon en hier zit je heerlijk privé. Neem je eigen bijzondere wijn of Champagne mee, je hapjes en natuurlijk….rozen. Vul het in zoals je wilt of laat ons alles voor je verzorgen.

De Prix d’Eau kan je al voor een uur huren, ook na 18.00 uur, ideaal om hierna romantisch te gaan tafelen.

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit én het feit dat we voor elke rondvaart maatwerk leveren, profiteert u van een rondvaart door Amsterdam die precies is zoals u voor ogen heeft.

WIJ ZIJN ZEER FLEXIBEL

Onze rondvaarten worden altijd naar uw wensen samengesteld. Zowel op het gebied van entertainment, muziek, eten, drinken als de vaarroute.

UW RONDVAART, DUS UW WENSEN

Varen kan al vanaf 2 personen, afname van hapjes en drankjes kunt u zelf bepalen en varen kan al vanaf 1 uur.

ELEKTRISCH VAREN

Onze boten varen geheel elektrisch en dus uitstootvrij. Ze zijn duurzaam en fluisterstil.

Geniet op het Amsterdamse water

ONZE SCHEPEN

PRIX D’EAU

Veel mensen vroegen om een kleiner schip, voor een tea-for-two bijvoorbeeld, of voor een rondvaart met diner met z’n vieren, zessen of achten.

LIBELLE

Over onvergetelijk gesproken… En weergaloos… Het schip, een kleine twintig meter lang, is bijna uniek in zijn soort maar echt uniek in de grachten van Amsterdam.

LA REINE

Een eeuw geleden was een salonboot als La Reine particulier bezit van rijke burgers, van de dorpsnotaris bijvoorbeeld. Vandaar ook de naam ‘notarisbootje’.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Onze rondvaarten door Amsterdam zijn uniek en worden samengesteld op basis van uw wensen. Laat ons weten wat u wenst,
dan stellen wij voor u de beste rondvaart samen.