← Bekijk alle schepen

LIBELLE (6-25 personen)

De Libelle is een salonklipper uit 1910. Het schip, een kleine twintig meter lang, is bijna uniek in haar soort maar echt uniek in de grachten van Amsterdam. Ook dit schip is van de hand van de vakman die de andere twee schepen in de originele staat herstelde.

Maar bij ons vlaggenschip heeft hij zichzelf overtroffen, met als absoluut hoogtepunt de ingebouwde professionele keuken zodat een chefkok desgewenst aan boord een maaltijd kan bereiden.

Over onvergetelijk gesproken… En weergaloos… Laat u aan boord van salonklipper Libelle verwennen door onze kok met live cooking of een heerlijk diner. Onze host zal zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

De tafels kunnen, afhankelijk van het aantal personen, worden verwijderd of er kan nog een tafel in de kuip worden bijgeplaatst voor een luxe diner.

De Libelle is voorzien van centrale verwarming, een toilet, dubbel glas, comfortabele stoffen bekleding, open kuip, warm en koud stromend water, een professionele keuken en een radio met usb-aansluiting.

Al onze schepen zijn elektrisch aangedreven. Door de elektrische aandrijving heeft u geen geluidsoverlast van een motor. Naast dat u een comfortabele rondvaart heeft, dragen wij (en u) zodoende ook bij aan een groenere samenleving en een gezond Amsterdam.

 • * 1 of 1,5 uur: 630,-
 • * Vervolguren: € 340,-
 • Aanbevolen vaartijd:
 • * 2 uur om u het beste van Amsterdam te laten zien.
 • * 3 uur voor een luxe 3 gangen diner/lunch of live cooking.
 • We adviseren u graag over de beste vaartijd voor de door u gewenste vaartocht. Het e.e.a. is ook afhankelijk van de gewenste op- en afstaplocatie.
 • Excl. 9% BTW en 2,50 p.p. vermakelijkheidsretributie.

RESERVEER DE LIBELLE

  Of bel Mireille, Ellen of Frank +31 20 626 2466

  ZIJ GINGEN U VOOR

  Hans van den Berkel
  De salonboten zijn in topconditie. Eten en drinken aan boord is uitstekend. De kapiteins zijn beleefd, gevoelig voor de wensen van de klant en hebben veel kennis over de stad en evenementen. Kortom: Classic Boat Tours is een aanrader.
  Monique Ansink
  Wij hebben enorm genoten. De combinatie met het voor- en hoofdgerecht in het Amstel Hotel en het dessert op het bootje was ontzettend goed geregeld heel afwisselend. De enthousiaste en ontzettend aardige kapitein heeft heel boeiend over Amsterdam en het light event verteld, dat maakte de rondvaart nog leuker. Al met al hebben wij een top avond gehad! Hartelijk dank!