Eerst was er het idee, toen La Reine.

LA REINE (2-22 personen)

La Reine, letterlijk vertaald: De Koningin. Stap aan boord en ervaar de warmte van het hout, de authenticiteit én de liefde waarmee het schip van ruim een eeuw oud gerestaureerd is tot de schoonheid die zij nu is.

Tijdens een maandenlange restauratie werd het schip compleet getransformeerd tot de schoonheid die zij nu is. Daarbij werd La Reine ook voorzien van ‘moderne luxe’. La Reine mag maximaal 22 gasten vervoeren en is voorzien van een toilet, verwarming, dubbel glas, comfortabele stoffen bekleding, stromend water, een radio met usb-aansluiting en is naar wens in te richten met kleine tafeltjes of een grote diner tafel.

Wanneer komt u de Koninklijke La Reine ervaren tijdens een luxe rondvaart door Amsterdam? Vraag nu een offerte aan of bel Mireille of Frank op 020 6262 466 om uw rondvaart samen te stellen.

Een jaar of twintig geleden zagen een kunstzinnige scheepstimmerman, een gerenommeerde chef van het Amstel Hotel en een bevriende ondernemer tijdens een tocht op de Friese meren een verwaarloosde salonboot van bijna een eeuw oud in het riet liggen.

Al heel gauw was één plus één plus één drie. Het schip zou in originele staat worden hersteld, er zou aan boord voortreffelijk gegeten en gedronken gaan worden en gasten zouden in de rij komen te staan om in Amsterdam een onvergetelijke rondvaart door de grachten te maken. Korte tijd later lag in de Amstel, bij het hotel, een schitterende salonboot, de koningin onder de schepen van Amsterdam, La Reine.

Een eeuw geleden was een salonboot als La Reine vaak particulier bezit van rijke burgers. Het was een goede investering want er was destijds nog geen goed wegennet.

Al onze schepen zijn elektrisch aangedreven. Door de elektrische aandrijving heeft u geen geluidsoverlast van een motor. Naast dat u een comfortabele rondvaart heeft, dragen wij (en u) zodoende ook bij aan een groenere samenleving en een gezond Amsterdam.

  • 1 uur: 340,-
  • 1,5 uur: 452,50
  • 2 uur: 565,- (✰ meest gekozen)
  • 2,5 uur: 677,50
  • 3 uur: 790,-
  • 3,5 uur: 902,50,-
  • 4 uur: 1015,-
  • 4,5 uur: 1127,50
  • Dagprijs: Vraag naar onze aantrekkelijke dagprijs.
  • Inclusief op- en afstappen binnen de grachtengordel. Excl. 9% BTW en 0,66 p.p. vermakelijkheidsretributie.

RESERVEER DE LA REINE

Of bel Mireille of Frank +31 20 626 2466

ZIJ GINGEN U VOOR

Hans van den Berkel
De salonboten zijn in topconditie. Eten en drinken aan boord is uitstekend. De kapiteins zijn beleefd, gevoelig voor de wensen van de klant en hebben veel kennis over de stad en evenementen. Kortom: Classic Boat Tours is een aanrader.
Monique Ansink
Wij hebben enorm genoten. De combinatie met het voor- en hoofdgerecht in het Amstel Hotel en het dessert op het bootje was ontzettend goed geregeld heel afwisselend. De enthousiaste en ontzettend aardige kapitein heeft heel boeiend over Amsterdam en het light event verteld, dat maakte de rondvaart nog leuker. Al met al hebben wij een top avond gehad! Hartelijk dank!