20 augustus - 24 augustus 2025

De 10e editie van SAIL Amsterdam

Van woensdag 20 augustus tot en met zondag 24 augustus 2025 vindt de 10e editie van SAIL Amsterdam plaats. Classic Boat Tours vaart voor de 6e keer mee! Wij informeren u hierbij graag over de mogelijkheden van dit fantastische evenement.

Onze prachtige salonschepen zijn bij uitstek geschikt om met kleine gezelschappen deel uit te maken van dit grootste maritieme feest ter wereld. We hebben, op basis van onze ervaring, een aantal mooie arrangementen samengesteld.

De IJhaven, is met een overweldigende hoeveelheid schepen, diverse activiteiten en demonstraties het kloppende hart van SAIL.

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit én het feit dat we voor elke rondvaart maatwerk leveren, profiteert u van een rondvaart door Amsterdam die precies is zoals u voor ogen heeft.

VAARTIJDEN

Ideale invaartijd IJ-haven door exclusieve afspraken.

OPTIMAAL GENIETEN

Slechts twee afvaarten per dag per boot en daardoor optimaal tijd om te genieten en geen haast.

EIGEN CHEFKOK

Onze eigen chef kok Andy Verdonk verzorgt (h)eerlijke catering. De beste ingrediënten, pure smaken en alleen op onze schepen.

AMSTEL HOTEL

Exclusieve afspraak met het Amstel Hotel voor een bijzondere start van uw dag en mogelijkheid om te parkeren.

Geniet op het Amsterdamse water

ONZE SCHEPEN

PRIX D’EAU

Veel mensen vroegen om een kleiner schip, voor een tea-for-two bijvoorbeeld, of voor een rondvaart met diner met z’n vieren, zessen of achten.

LIBELLE

Over onvergetelijk gesproken… En weergaloos… Het schip, een kleine twintig meter lang, is bijna uniek in zijn soort maar echt uniek in de grachten van Amsterdam.

LA REINE

Een eeuw geleden was een salonboot als La Reine particulier bezit van rijke burgers, van de dorpsnotaris bijvoorbeeld. Vandaar ook de naam ‘notarisbootje’.

Bekijk hier de arrangementen

Reserveer Direct Via Onderstaand Formulier