Ervaar Amsterdam vanaf het water, inclusief een luxe diner!

Culinaire rondvaart door Amsterdam

Culinair genieten, aan boord van één van onze prachtige schepen. Tijdens een culinaire rondvaart laten wij u de mooiste plekjes van Amsterdam zien en schotelen wij u, tijdens de rondvaart, een prachtig diner of lunch voor.

Classic Boat Tours staat voor unieke (culinaire) rondvaarten die al uw verwachtingen overtreffen. Dat doen wij bijvoorbeeld door onze rondvaarten samen met u af te stemmen. Deze culinaire rondvaart door Amsterdam kunt u dan ook op verschillende manieren reserveren. Zie onderstaand een drietal voorbeelden:

  1. Voor-, hoofd- en nagerecht bij één restaurant;
    Heeft u een favoriet restaurant in Amsterdam? Dan meren we hier aan voor uw gehele diner/lunch. Tijdens uw uitgebreide diner/lunch laat onze schipper u het beste van Amsterdam zien en vertelt graag de mooiste verhalen.
  2. Voor-, hoofd- en nagerecht bij verschillende restaurants
    Een uitgebreide culinaire rondvaart waarbij u de mooiste plekjes van Amsterdam ziet en bij drie verschillende restaurants aanmeert om een voor-, hoofd- of nagerecht op te halen om deze aan boord te nuttigen.
  3. Private cooking aan boord
    Tijdens deze culinaire rondvaart bereidt onze chef uw gerechten waar u bij bent. Een culinaire ervaring waarbij u de chef van dichtbij aan het werk ziet en u tegelijk geniet van al het moois dat Amsterdam u te bieden heeft.

We werken samen met verschillende restaurants aan de Amsterdamse grachten zoals Johannes, Le Hollandais, Het Amstel Hotel, Chez Fabrice, Brasserie Ambassade, Van de Kaart, Le Hollandais, Brasserie Marie van Hotel L’Europe, Bridges of Oriole van Hotel The Grand, Bluespoon van het Andaz Hotel, Restaurant Herengracht, Van Puffelen en voor het live cooking met onze eigen chef Jamie.

Zo kunnen we altijd een menu samenstellen dat bij uw gezelschap past. Luxe en verfijnd of juist lekker bourgondisch.

Culinaire Rondvaart Amsterdam

DIT ONVERGETELIJKE ARRANGEMENT RESERVEREN

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.