Ervaar Amsterdam vanaf het water, inclusief een luxe diner!

Culinaire rondvaart door Amsterdam

Culinair genieten, aan boord van één van onze prachtige schepen. Tijdens een culinaire rondvaart laten wij u de mooiste plekjes van Amsterdam zien en schotelen wij u, tijdens de rondvaart, een prachtig diner voor.

Classic Boat Tours staat voor unieke (culinaire) rondvaarten die al uw verwachtingen overtreffen. Dat doen wij bijvoorbeeld door onze rondvaarten samen met u af te stemmen. Deze culinaire rondvaart door Amsterdam kunt u dan ook op verschillende manieren reserveren. Zie onderstaand een drietal voorbeelden:

  1. Voor-, hoofd- en nagerecht bij één restaurant;
    Heeft u een favoriet restaurant in Amsterdam? Dan meren we hier aan voor uw gehele diner. Voorafgaand en/of na uw uitgebreide diner maakt u een vaartocht door de grachten van Amsterdam.
  2. Voor-, hoofd- en nagerecht bij verschillende restaurants
    Een uitgebreide culinaire rondvaart waarbij u de mooiste plekjes van Amsterdam ziet en bij drie verschillende restaurants aanmeert om een voor-, hoofd- of nagerecht te nuttigen.
  3. Private cooking aan boord
    Tijdens deze culinaire rondvaart bereidt onze chef uw gerechten waar u bij bent. Een culinaire ervaring waarbij u de chef van dichtbij aan het werk ziet en u tegelijk geniet van al het moois dat Amsterdam u te bieden heeft.
Culinaire Rondvaart Amsterdam

DIT ONVERGETELIJKE ARRANGEMENT RESERVEREN

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.