Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf het water

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Tijdens een rondvaart genieten van het Amsterdam Light Festival? Dan hebben wij de perfecte rondvaart alvast voor u uitgestippeld!

Van 29 november 2018 t/m 20 januari 2019 vindt het Amsterdam Light Festival plaats en wij zijn Official Partner. We nemen u graag mee langs de 30 speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken met als thema ‘The Medium is the Message’.

U huurt bij ons altijd een boot voor uw eigen gezelschap en onze schipper laat u het beste van Amsterdam en het Amsterdam Light Festival zien en vertelt u graag van alles over de, speciaal voor Amsterdam gemaakte, kunstwerken.

Kosten Rondvaart Amsterdam Light Festival

Wij kunnen u twee suggesties doen voor een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival. Een Luxe Borrel Cruise of een Luxe Dinner Cruise.

De rondvaart is een zogenaamde privé rondvaart. Dat betekent dat u het Amsterdam Light Festival ervaart met een gezelschap dat u zelf kiest!

Luxe Borrel Cruise

De luxe borrel cruise omvat 2 uur durende een privé vaartocht. U mag in stijl vertrekken bij het Amstel hotel, maar u mag ook zelf een op- en afstapplaats kiezen.

  • 2-12 personen: € 440,00
  • 12-22 personen € 580,00
  • 20 personen of meer op aanvraag

Afdracht Festival: € 7,00 p.p.

Drankjes op nacalculatie. U kunt ook kiezen voor een open bar (bier, fris, wijn): € 12,50 p.p.p.u. Hapjes geheel naar wens te verzorgen. U mag zelfs uw eigen catering verzorgen voor € 50,00.

Luxe Dinner Cruise

De luxe dinner cruise is mogelijk gedurende een 3 uur durende een privé rondvaart. Wij kunnen een warm welkom voor u verzorgen in het Amstel Hotel, maar u kunt ook uw eigen op- en afstapplaats kiezen.

  • 2-8 personen: € 615,00
  • 8-10 personen € 795,00
  • Meer personen op aanvraag

Afdracht Festival: € 7,00 p.p.

Het diner kunnen we geheel naar wens verzorgen. Van een luxe 8 gangen live cooking tot een heerlijke pasta met kip.

Geen specifieke interesse in het Amsterdam Light Festival of andere wensen? Mail ons geheel vrijblijvend uw ideeën en wij verzorgen samen met u de perfecte vaartocht.

We hebben helaas geen beschikbaarheid meer op  vrijdag 21 en zaterdag 22 december in de avond en 1e kerstdag.

Op 24 en 26 december geldt een minimumhuur van 2 uur én een extra fee van € 106,00 per uur. 

Reserveer uw rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.