Ervaar het Amsterdam Light Festival vanaf het water

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Tijdens een rondvaart genieten van het Amsterdam Light Festival? Dan hebben wij de perfecte rondvaart alvast voor u uitgestippeld!

Wij hebben helaas geen mogelijkheden meer op 29, 30 en 31 december.

Van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024 vindt de 12e editie van het Amsterdam Light Festival plaats en wij zijn natuurlijk weer Official Partner. We nemen u graag mee langs de unieke lichtkunstwerken met als thema ‘LOADING… Revealing Art, AI and Tech’.

U huurt bij ons altijd een boot voor uw eigen gezelschap en onze schipper laat u het beste van Amsterdam én het Amsterdam Light Festival zien. Hij/zij vertelt u graag van alles over de, speciaal voor Amsterdam gemaakte, kunstwerken.

De route voert ons dit jaar weer grotendeels door de stad.

Editie 12:

Voor Amsterdam Light Festival 2023-2024 hebben we kunstenaars gevraagd om na te denken over het effect van technologie en kunstmatige intelligentie (ook wel ‘AI’) op ons alledaagse leven. Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan op ons menselijk zijn? Hoe verandert de samenleving en maatschappij door deze digitale evolutie? En waar liggen de grenzen? De verschillende perspectieven worden belicht tijdens Editie 12, met thema: LOADING… Revealing Art, AI and Tech.

De route bestaat uit meer dan twintig lichtkunstwerken van internationale kunstenaars. Van gerenommeerde namen tot verrassende nieuwkomers en alles wat daartussenin zit. We gaan dieper in op onze relatie met personal tech, de mobiele telefoon voorop – we kunnen niet meer zonder, maar soms kun je dat ding wel in de gracht smijten. Ook onderwerpen als zwermintelligentie, zelflerende algoritmes, gezichtsherkenning en motion-capture passeren de revue. Wat er komen gaat? Dat is loading… 

Afhankelijk van de dag branden de lichten tot 22.00 of 23.00 uur. En op 31 december is het Light Festival gesloten.

Kosten Rondvaart Amsterdam Light Festival

Wij kunnen u vast drie suggesties doen voor een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival. Een Luxe Borrel Cruise of een Luxe Dinner Cruise. Heeft u andere wensen, laat dat ons gerust weten.

De rondvaart is een zogenaamde privé rondvaart. Dat betekent dat u het Amsterdam Light Festival ervaart met een gezelschap dat u zelf kiest!

Luxe Borrel Cruise

De luxe borrel cruise omvat een 2 uur durende een privé vaartocht. De op- en afstapplaats kiezen we in overleg. Op rustige dagen is een 1,5 uurs tocht ook mogelijk.

  • 2-12 personen 2 uur € 492,50 / 1,5 uur € 390,00 excl. 9% BTW en catering
  • 12-22 personen 2 uur € 637,50 / 1,5 uur € 510,00 excl. 9% BTW en catering
  • 23 personen of meer op aanvraag

Afdracht Amsterdam Light Festival € 6,70 excl. BTW (kinderen t/m 12 € 3,35)

Drankjes op nacalculatie. U kunt ook kiezen voor een open bar (bier, fris, wijn): € 14,50 p.p.p.u. Hapjes geheel naar wens te verzorgen.

Luxe Dinner Cruise

De luxe dinner cruise is mogelijk gedurende een 3 uur durende een privé rondvaart. Wij kunnen een warm welkom voor u verzorgen in het Amstel Hotel, maar u kunt ook uw eigen op- en afstapplaats kiezen.

  • 2-8 personen: € 697,50 excl. 9% BTW en diner/drankjes
  • 6-10 personen € 892,50 excl. 9% BTW en diner/drankjes
  • 6-18 personen € 1140,00 excl. 9% BTW en diner/live cooking/drankjes
  • Meer personen op aanvraag

Afdracht Festival: € 6,70 excl. BTW (kinderen t/m 12 jaar € 3,35)

Het diner kunnen we geheel naar wens verzorgen. Van een luxe 8 gangen live cooking, een 3 gangen diner via verschillende restaurants tot een heerlijke biefstuk met friet.

Geen specifieke interesse in het Amsterdam Light Festival of andere wensen? Mail ons geheel vrijblijvend uw ideeën en wij verzorgen samen met u de perfecte vaartocht.

Reserveer uw rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op.