In stijl en met klasse genieten op de Amsterdamse grachten

RONDVAART AMSTERDAM? WIJ ZIJN CLASSIC BOAT TOURS

Rondvaart Amsterdam

Unieke rondvaarten door Amsterdam. Dat is waar wij voor staan. En een unieke rondvaart is bij ons dan ook écht een uniek! Dat betekent dat u bijna alle aspecten van uw rondvaart door Amsterdam zelf kunt bepalen, maar we helpen u graag met de invulling hiervan.

Wat dacht u van een borrelvaartocht van 2 uur of een vaartocht met een luxe diner of lunch, een kok aan boord of een lekkere broodjeslunch. Een speciale route, halal gerechten of luxe wijnen? Geen probleem!

We werken samen met Johannes, Brasserie Ambassade, Shaffy RestoBar, Van de Kaart, Le Hollandais, Brasserie Marie van Hotel L’Europe, Bluespoon van het Andaz Hotel, Restaurant Herengracht, Van Puffelen, The Grand, de Brunchclub en onze eigen chef Mart die alles helemaal naar wens voor u maakt.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw vaartocht een onvergetelijke ervaring wordt, als u uw relaties écht wilt verrassen, dan boekt u uw vaartocht bij Classic Boat Tours. Onze service gaat verder waar anderen stoppen.

Bekijk onderstaande voorbeeld rondvaarten door Amsterdam

INSPIRATIE VOOR UW RONDVAART

Culinaire Rondvaart Amsterdam

Romantische rondvaart

Verras uw geliefde met een romantische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Desgewenst inclusief rozen, champagne, eten en uw eigen Spotify playlist!

VrijMiBo rondvaart

Afgelopen periode goede resultaten behaald of een belangrijke zakelijke order gescoord? Beloon uw personeel met een VrijMiBo rondvaart.

rondvaart amsterdam live cooking

Culinaire rondvaart

Een rondvaart combineren met prachtige gerechten! Tijdens de rondvaart door het prachtige Amsterdam bereidt Andy Verdonk de lekkerste gerechtjes.

Amsterdam Light Festival

Tijdens een privé rondvaart de prachtige kunstwerken van het Amsterdam Light Festival bekijken? Dan hebben wij voor u het perfecte arrangement!

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit én het feit dat we voor elke rondvaart maatwerk leveren, profiteert u van een rondvaart door Amsterdam die precies is zoals u voor ogen heeft.

WIJ ZIJN ZEER FLEXIBEL

Onze rondvaarten worden altijd naar uw wensen samengesteld. Zowel op het gebied van entertainment, muziek, eten, drinken als de vaarroute.

UW RONDVAART, DUS UW WENSEN

Varen kan al vanaf 2 personen, afname van hapjes en drankjes kunt u zelf bepalen en varen kan al vanaf 1 uur.

ELEKTRISCH VAREN

Onze boten varen geheel elektrisch en dus uitstootvrij. Ze zijn duurzaam en fluisterstil.

Geniet op het Amsterdamse water

ONZE SCHEPEN

PRIX D’EAU

Veel mensen vroegen om een kleiner schip, voor een tea-for-two bijvoorbeeld, of voor een rondvaart met diner met z’n vieren, zessen of achten.

LIBELLE

Over onvergetelijk gesproken… En weergaloos… Het schip, een kleine twintig meter lang, is bijna uniek in zijn soort maar echt uniek in de grachten van Amsterdam.

LA REINE

Een eeuw geleden was een salonboot als La Reine particulier bezit van rijke burgers, van de dorpsnotaris bijvoorbeeld. Vandaar ook de naam ‘notarisbootje’.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Onze rondvaarten door Amsterdam zijn uniek en worden samengesteld op basis van uw wensen. Laat ons weten wat u wenst,
dan stellen wij voor u de beste rondvaart samen.