In stijl en met klasse genieten op de Amsterdamse grachten

WIJ ZIJN CLASSIC BOAT TOURS

Unieke rondvaarten door Amsterdam. Dat is waar wij voor staan. En een unieke rondvaart is bij ons dan ook écht een uniek! Dat betekent dat u bijna alle aspecten van uw rondvaart door Amsterdam zelf kunt bepalen.

Onze rondvaartboten zijn de basis, de verdere invulling bespreken we graag samen met u. Denk hierbij aan de duur van de rondvaart, de aankleding van het schip, de route en de opstaplocatie.

En wat dacht u van de verdere opties. Bloemen, luxe hapjes, lunch/diner, muziek of enkel een fles champagne? Een speciale route, Halal-gerechten of specifieke dieetwensen? Geen probleem!

We hebben de afgelopen jaren ons gespecialiseerd in unieke rondvaarten met kleine gezelschappen, tot 30 personen. Dat betekent echter niet dat wij grotere gezelschappen schuwen.

Inspiratie nodig? Bekijk onderstaande voorbeeld rondvaarten door Amsterdam

INSPIRATIE VOOR UW RONDVAART

Culinaire Rondvaart Amsterdam

Romantische rondvaart

Verras uw geliefde met een romantische rondvaart door de grachten van Amsterdam. Desgewenst inclusief rozen, champagne, eten of een live muzikant!

VrijMiBo rondvaart

Afgelopen periode goede resultaten behaald of een belangrijke zakelijke order gescoord? Beloon uw personeel met een VrijMiBo rondvaart.

Culinaire rondvaart

Een rondvaart combineren met prachtige gerechten! Tijdens de rondvaart door het prachtige Amsterdam bereidt Andy Verdonk de lekkerste gerechtjes.

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit én het feit dat we voor elke rondvaart maatwerk leveren, profiteert u van een rondvaart door Amsterdam die precies is zoals u voor ogen heeft.

WIJ ZIJN ZEER FLEXIBEL

Onze rondvaarten worden altijd naar uw wensen samengesteld. Zowel op het gebied van entertainment, muziek, eten, drinken als de vaarroute.

UW RONDVAART, DUS UW WENSEN

Varen kan al vanaf 2 personen, afname van hapjes en drankjes kunt u zelf bepalen en varen kan al vanaf 1 uur.

ELEKTRISCH VAREN

Onze boten varen geheel elektrisch en dus uitstootvrij. Ze zijn duurzaam en fluisterstil.

Geniet op het Amsterdamse water

ONZE SCHEPEN

PRIX D’EAU

Veel mensen vroegen om een kleiner schip, voor een tea-for-two bijvoorbeeld, of voor een rondvaart met diner met z’n vieren, zessen of achten.

LIBELLE

Over onvergetelijk gesproken… En weergaloos… Het schip, een kleine twintig meter lang, is bijna uniek in zijn soort maar echt uniek in de grachten van Amsterdam.

LA REINE

Een eeuw geleden was een salonboot als La Reine particulier bezit van rijke burgers, van de dorpsnotaris bijvoorbeeld. Vandaar ook de naam ‘notarisbootje’.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Onze rondvaarten door Amsterdam zijn uniek en worden samengesteld op basis van uw wensen. Laat ons weten wat u wenst,
dan stellen wij voor u de beste rondvaart samen.