Rondvaart door Amsterdam met luxe hapjes

Borrel Rondvaart

Een pikketanussie gaat er altijd in.” Maar een biertje, wijntje of een glaasje champagne is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens de borrel rondvaart ziet u de mooiste plekjes van Amsterdam, terwijl u geniet van een uitgebreide borrel. Aangevuld met een borrelplank, warm bittergarnituur, een zoutje of luxe hapjes; Alles is mogelijk tijdens de Borrel Rondvaart.

We treden graag met u in gesprek om uw borrel rondvaart samen te stellen. Wat dacht u van een cocktailshaker aan boord, heerlijke luxe wijnen of gewoon een koud biertje met een bitterbal.

De Borrel Rondvaart wordt om diverse redenen geboekt. Zo kunt u deze rondvaart bijvoorbeeld boeken voor het vieren van uw verjaardag, als vrijdagmiddagborrel met uw collega’s of werknemers of gezellig met uw sportvrienden. Wat is uw reden om een borrel rondvaart te boeken?

De prijs van deze vaartocht is een samenstelling van de beste boot voor uw gezelschap, de keuze van de hapjes en de drankjes. 1,5 uur varen met La Reine (max. 22 gasten) kost 510,00 excl. BTW en de hapjes hebben we in allerlei prijsklassen. De drankjes gaan op basis van gebruik.

Wilt u een borrel rondvaart op één van onze boten reserveren?

Reserveer uw borrel rondvaart via onderstaand formulier

    Of bel Mireille, Ellen of Frank +3120 6262466