In stijl en met klasse genieten op de Amsterdamse grachten

WIJ ZIJN CLASSIC BOAT TOURS

Vriendengroepen, hele families, zakenrelaties of een groep collega’s een unieke rondvaart door Amsterdam bieden die zij nooit meer vergeten. Dat is elke keer weer waar wij, Frank, Mireille en Ellen naar streven. We zijn een écht familiebedrijf en stellen al 20 jaar de meest luxe (maatwerk) rondvaarten door Amsterdam samen, voor een breed scala gezelschappen.

Onvergetelijke belevenissen
Zoekt u een onvergetelijke belevenis met uw geliefde, uw vrienden, zakenrelaties of met uw personeel? Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat er nog lang over wordt nagepraat over de rondvaart die u bij ons boekt.

Omdat we een familiebedrijf zijn, zijn we enorm betrokken bij iedere vaartocht. We gaan voor de vaartocht die het beste past en soms lukt dat met twee contactmomenten en soms hebben we samen met u meer tijd nodig om het hele programma perfect te maken. Wij rusten niet tot de vaartocht helemaal naar uw wensen is samengesteld. Zoveel mensen, zoveel wensen weten we inmiddels als geen ander na 20 jaar, maar geen moeite is ons teveel.

Wij zijn gespecialiseerd in unieke rondvaarten met kleine gezelschappen.  We zijn dan ook zeer flexibel en vrijwel alles is mogelijk. Van een broodje hamburger met frisdrank voor de kinderen tot champagne met kaviaar voor uzelf. Laat ons uw vrienden of familie, zakenrelaties en personeel blij maken en gun uzelf een ontspannen en luxe rondvaart door Amsterdam! Kunnen wij u snel verwelkomen aan boord van één van onze schepen?

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit én het feit dat we voor elke rondvaart maatwerk leveren, profiteert u van een rondvaart door Amsterdam die precies is zoals u voor ogen heeft.

WIJ ZIJN ZEER FLEXIBEL

Onze rondvaarten worden altijd naar uw wensen samengesteld. Zowel op het gebied van entertainment, muziek, eten, drinken als de vaarroute.

UW RONDVAART, DUS UW WENSEN

Varen kan al vanaf 2 personen, afname van hapjes en drankjes kunt u zelf bepalen en varen kan al vanaf 1 uur.

ELEKTRISCH VAREN

Onze boten varen geheel elektrisch en dus uitstootvrij. Ze zijn duurzaam en fluisterstil.

Blijf op de hoogte

ONS LAATSTE NIEUWS

Romantisch varen en dineren

Romantisch varen en dineren Bij Classic Boat Tours bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende vaart...

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Onze rondvaarten door Amsterdam zijn uniek en worden samengesteld op basis van uw wensen. Laat ons weten wat u wenst,
dan stellen wij voor u de beste rondvaart samen.