In stijl en met klasse genieten op de Amsterdamse grachten

WIJ ZIJN CLASSIC BOAT TOURS

Vriendengroepen, hele families, zakenrelaties of een groep collega’s een unieke rondvaart door Amsterdam bieden die zij nooit meer vergeten. Dat is elke keer weer waar wij, Frank en Mireille, naar streven. Als broer en zus stellen wij dagelijks de meest luxe (maatwerk) rondvaarten door Amsterdam samen, voor een breed scala aan gezelschappen.

Onvergetelijke belevenissen
Zoekt u een onvergetelijke belevenis met uw geliefde, uw vrienden, zakenrelaties of met uw personeel? Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en dat er nog lang over wordt nagepraat over de rondvaart die u bij ons boekt.

Wij zijn gespecialiseerd in unieke rondvaarten met kleine gezelschappen. Onze rondvaarten worden altijd naar uw wensen samengesteld. We zijn dan ook zeer flexibel en vrijwel alles is mogelijk. Van een broodje hamburger met frisdrank, tot champagne met kaviaar en luxe hapjes. Laat ons uw vrienden of familie, zakenrelaties en personeel blij maken en gun uzelf een ontspannen en luxe rondvaart door Amsterdam! Kunnen wij u snel verwelkomen aan boord van één van onze schepen?

WAAROM KIEST U VOOR ONS

Dankzij onze jarenlange ervaring, flexibiliteit én het feit dat we voor elke rondvaart maatwerk leveren, profiteert u van een rondvaart door Amsterdam die precies is zoals u voor ogen heeft.

WIJ ZIJN ZEER FLEXIBEL

Onze rondvaarten worden altijd naar uw wensen samengesteld. Zowel op het gebied van entertainment, muziek, eten, drinken als de vaarroute.

UW RONDVAART, DUS UW WENSEN

Varen kan al vanaf 2 personen, afname van hapjes en drankjes kunt u zelf bepalen en varen kan al vanaf 1 uur.

ELEKTRISCH VAREN

Onze boten varen geheel elektrisch en dus uitstootvrij. Ze zijn duurzaam en fluisterstil.

Blijf op de hoogte

ONS LAATSTE NIEUWS

Vier uw verjaardag

Heeft u zin om uw verjaardag eens op een heel andere manier te vieren. En vooral op een onvergetelijke manier, zowel voor...

Trouwen bij Classic Boat Tours

Onze prachtige klassieke notarisboten zijn officieel aangemerkt als trouwlocatie van stadsdeel Amsterdam Centrum en dat be...

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Onze rondvaarten door Amsterdam zijn uniek en worden samengesteld op basis van uw wensen. Laat ons weten wat u wenst,
dan stellen wij voor u de beste rondvaart samen.