Zakelijk dineren op de Amsterdamse grachten

Bij Classic Boat Tours zien we de laatste jaren dat het zakenleven in de tiende versnelling staat. Ook de veeleisende baan van personal assistants en event planners is er tegenwoordig niet makkelijker op geworden. Last-minute meetings en diners horen tot de orde van de dag. Gelukkig bent u in dat geval bij Classic Boat Tours aan het goede adres! Wij helpen u graag bij het organiseren van zowel zakelijke, als informele diners en cocktailrecepties. Moet er vanavond onverwachts een diner voor de board of directors worden georganiseerd? Vanmiddag gevraagd, vanavond gevaren!

 

Wij zetten graag even de feiten voor u op een rijtje:

  • Van 2 t/m 10 personen
  • Dezelfde dag beschikbaar
  • Keuze uit verschillende cuisines
  • Verrassende ervaringen

 

Bij Classic Boat Tours staat een team van stand-by schippers dagelijks voor u paraat. Dit biedt de mogelijkheid om voor dezelfde dag nog een mooie dinner cruise te boeken. Terwijl het gezelschap van het ene prachtige uitzicht in het andere valt, geniet men van een passend diner naar keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels een mooi netwerk van restaurants opgebouwd, die tot op het laatste moment beschikbaar zijn om de catering te verzorgen. U kunt hierbij kiezen voor een luxe diner of bijvoorbeeld een borreltocht met oer Hollandse hapjes.

 

Classic Boat Tours staat in het teken van zorgen uit handen nemen. Wij denken graag met u mee om samen een fantastische ervaring voor de gasten te creëren. U tevreden, wij tevreden!