Valentijnsdag met Classic Boat Tours

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, en op Valentijnsdag, staat Classic Boat Tours klaar voor jou! 14 februari is het weer zover: de ultieme dag om de liefde te vieren. Classic Boat Tours helpt maar al te graag mee, om de meest fantastische Valentijnsdag ooit te verzorgen!

 

Ieder jaar staat 14 februari volledig in het teken van de liefde. Prille liefdes, jarenlange liefdes, wellicht nog onbekende liefdes… Hoewel het waanzinnig spannend kan zijn om als geheime aanbidder een romantische boottocht aan te bieden, doen we er bij Classic Boat Tours natuurlijk alles aan om dit een onvergetelijke ervaring te maken. Voor degene die al wat vaker samen Valentijnsdag hebben gevierd, is een intieme boottocht over de Amsterdamse grachten wellicht het perfecte idee om uw geliefde weer eens op bijzondere wijze te verrassen.

Hoewel een romantische vaartocht natuurlijk al een unieke ervaring op zichzelf is, maakt een bijzondere lunch of diner deze verrassing pas echt compleet. Bent u allebei ontzettend druk, en dreigt Valentijnsdag dit jaar weer ongemerkt voorbij te gaan? Dan starten we deze speciale dag toch gewoon met een heerlijk uitgebreid ontbijt? Bij Classic Boat Tours varen wij van de vroege ochtend tot de late avond om de perfecte ervaring voor onze gasten te creëren. Uiteraard is Valentijnsdag de uitgelezen mogelijkheid om ’s avonds eens echt uit te pakken met het diner. Van een culinair viergangenmenu, tot allerlei kleine smaakexplosies van verschillende restaurants, Classic Boat Tours heeft het beste netwerk om uw Valentijnsdiner tot een waar succes te maken. En wat is er nou romantischer dan met zijn tweetjes dineren op de grachten van Amsterdam?

 

Met het prestigieuze Amstel Hotel als onze vaste ligplaats, bent u verzekerd van een spectaculair begin en natuurlijk een prachtige locatie om weer terug te komen. Tevens serveert het Amstel Hotel, net als vele andere bijzondere locaties aan het water, hun gerechten met liefde aan boord. Liever een volledig verzorgd diner met privé chef aan boord? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij doen u graag wat inspiratie aan de hand, om het ultieme liefdesmenu samen te stellen.

 

Love is in the air… en op het water met Classic Boat Tours!