salonboot amsterdam diner

Dineren op een luxe salonboot in Amsterdam

Altijd al eens willen genieten van een mooi diner, al varend op een luxe salonboot door de Amsterdamse grachten? Dan bent u bij Classic Boat Tours aan het juiste adres! Classic Boat Tours behoort inmiddels tot de meest bekende rederijen die luxe diners op een salonboot verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring en het netwerk dat daar langzamerhand omheen is gebouwd, kunnen wij voor zowel grote als kleine gezelschappen verschillende soorten diners verzorgen op het Amsterdamse water.

 

Lijkt eten op zo’n salonboot u ook wel wat? Dan kunt dat doen op vele verschillende manieren geheel afhankelijk van uw voorkeuren. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

 

  • Hoogwaardige luxe cuisine (denk aan bijvoorbeeld kreeft of kaviaar)
  • 3 tot 5 gangen à la carte diner
  • 3 gangen buffet
  • Salonboot Dinner Cruise
  • Live cooking op het Amsterdamse water

 

Salonboot diner afgestemd op uw wensen

 

Bij Classic Boat Tours hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. We geven u dan ook graag telefonisch advies over de beste opties voor uw evenement. Wij hebben drie verschillende salonboten in huis, elk zeer geschikt voor een specifiek soort diner of borrel.

salonboot amsterdam diner

Wilt u bijvoorbeeld met een grote groep uitgebreid dineren? Dan is onze ‘’Libelle’’ zeer geschikt. Denkt u echter toch meer aan met z’n tweetjes dobberen over de Amstel met een hapje en een drankje? Dan zult u onze ‘’Prix d’eau’’ salonboot zeer kunnen waarderen. De opstapplaats voor onze boten is bij het beroemde Amstel Hotel in Amsterdam. Mocht u echter ergens anders willen opstappen dan is dat ook mogelijk. Wij bieden vele verschillende opstapmogelijkheden in en rondom Amsterdam.

 

Bij Classic Boat Tours hebben we ervaring met de verschillende voorkeuren en wensen van onze gasten. De uitvoering hiervan kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Of het nu gaat om een luxueus vijf-gangen diner of een informele vaartocht waarbij op verschillende locaties in Amsterdam leuke hapjes aan boord worden gebracht. Wij denken graag met u mee voor het meest passende diner concept per gelegenheid. Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Twijfel dan vooral niet om eens contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen doen!

Vanavond nog dineren op een van onze salonboten? Vaak kan dat! Bekijk snel of u nog een reservering kunt maken!