Romantisch varen en dineren

Romantisch varen en dineren

Bij Classic Boat Tours bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende vaartochten. Denkt u hierbij aan zakelijke vaartochten, een feestelijke aangelegenheid, of een romantische vaart voor twee. In verband met de huidige omstandigheden, en de restricties die daarbij komen kijken, merken we een enorme toename in de aanvragen voor intieme, romantische diners op het water. Het is dan ook fantastisch om met uw geliefde de wateren van Amsterdam te trotseren, om samen de vele geheimen van de stad te ontdekken…

Huwelijksaanzoek

Romantisch dineren is de perfecte manier om uw geliefde te verrassen. Nu we er eindelijk weer op uit mogen, kunnen wij ons zo voorstellen dat u graag iets bijzonders samen wilt doen. Denkt u bijvoorbeeld aan een chique diner te water, terwijl u geniet van het uitzicht vanaf de boot. Tevens is een romantische vaart ook een originele manier om iemand uit te vragen, of wellicht heeft u zelfs een mooi aanzoek in gedachten. Bij Classic Boat Tours hebben we in ieder geval overal aan gedacht om uw middag of avond perfect te laten verlopen.

Ultieme verwenprogramma

Romantisch varen met Classic Boat Tours is een ware beleving. Wij verzorgen het ultieme verwenprogramma voor u. Van de menukeuze, tot de route, alles klopt tot in de puntjes. Dankzij onze jarenlange ervaring, en het netwerk dat daar inmiddels omheen is gegroeid, hebben wij waardevolle connecties met verschillende hoogstaande restaurants in Amsterdam. U heeft de keuze uit een volledig menu van één restaurant, of we halen verschillende gerechtjes op bij diverse partners. Daarnaast kunt u ook genieten van de kookkunsten van onze eigen chef Andy, die met liefde een speciaal menu voor u bereidt. Natuurlijk houden we ten alle tijden rekening met eventuele allergieën en dieetwensen.

Van luxe diner tot heerlijke bitterbal

Romantisch varen hoeft niet altijd in combinatie te zijn met een volwaardig diner. Het is ook mogelijk om lekker te lunchen samen of een heerlijk borrelarrangement samen te stellen, waarbij u geniet van de lekkerste hapjes onderweg. Een mooi glas champagne, vergezeld door smaakvolle canapés. Van een koude amuse, oesters of kaviaar, tot de klassieke bitterbal. Ook hierbij is het mogelijk om langs diverse restaurants te varen die aan de grachten van Amsterdam zijn gelegen. Hoe u de middag of avond dan ook maar in wilt vullen, romantisch wordt het zeker.