Trouwen bij Classic Boat Tours

Onze prachtige klassieke notarisboten zijn officieel aangemerkt als trouwlocatie van stadsdeel Amsterdam Centrum en dat betekent dat er daadwerkelijk aan boord getrouwd kan worden. De ambtenaar van de burgerlijke stand vaart mee en vervuld de ceremonie aan boord.

Een huwelijksplechtigheid aan boord is vooral een intiem gebeuren met enkel de mensen die echt belangrijk voor jullie zijn. En het aansnijden van de bruidstaart? Dat kan natuurlijk ook gewoon aan boord.

De ceremonie kan natuurlijk worden gecombineerd met een gezellige lunch of diner en/of Champagne toast, alles is mogelijk en het hoeft niet perse duur te worden: je eigen catering verzorgen kan ook.

Huwelijksaanzoek

Is dit nog een stap te ver? Een heel bijzonder huwelijkaanzoek doe je natuurlijk aan boord van de intieme Prix d’Eau terwijl je vaart over de prachtige (verlichte) grachten. De kuip, welke met mooi weer open kan, kan worden afgesloten van de salon en hier zit je heerlijk privé. Neem je eigen bijzondere wijn of Champagne mee, je hapjes en natuurlijk….rozen. Vul het in zoals je wilt of laat ons alles voor je verzorgen.

De Prix d’Eau kan je al voor een uur huren, ook na 18.00 uur, ideaal om hierna romantisch te gaan tafelen.