High tea aan boord van onze salonboot in Amsterdam

Stelt u zich eens voor. U vaart door Amsterdam op onze luxe salonboot Prix d’eau terwijl u geniet van een heerlijke high tea aan boord van Brasserie Ambassade of Hotel The Grand.

Genieten met een klein gezelschap

We varen alweer enige maanden. Nu nog met vooral kleine gezelschappen en uiteraard op gepaste afstand. Gelukkig zijn er meer dan genoeg redenen om met een intiem clubje samen te komen en van het moment te genieten! Zonnetje erbij, de stad die weer opleeft, en natuurlijk het mooiste uitzicht in Amsterdam. Om de nazomer extra feestelijk in te luiden, bieden wij dit jaar twee volledig vernieuwde High Teas aan.

Samenwerking met Brasserie Ambassade en Hotel The Grand

Met trots presenteren wij de samenwerking met Brasserie Ambassade en met Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Beide met een geheel eigen stijl, brengen zij zowel zoete als hartige verrassingen aan tafel en zetten hun culinaire handtekening onder het smakelijke menu.

Een High Tea aan boord van onze salonboot is de perfecte gelegenheid om weer eens ouderwets gezellig bij te kletsen met je vriendinnen, (schoon)moeder, oma, favoriete tante of gewoon met de collega’s! We hebben elkaar al lang genoeg niet gezien. En nee, er hoeft zeker niet alleen thee gedronken te worden… Naast de verschillende theesoorten uit het High Tea menu, serveren wij aan boord ook diverse gekoelde dranken. In combinatie met een geweldige vaartocht door de grachten van het magische Amsterdam, is dit het ultieme cadeau om te geven (of te krijgen)!

Kijk snel op onze site voor alle informatie.