De nieuwjaarsreceptie met Classic Boat Tours

De feestdagen zijn nog maar amper achter de rug, en toch staan de eerste festiviteiten alweer gepland. Januari staat vaak in het teken van nieuwjaarsrecepties, alsof we iedereen nog niet genoeg hadden gezien de afgelopen tijd. Om deze (stiekem toch wel gezellige) sociale verplichtingen iets aangenamer te maken, biedt Classic Boat Tours u graag de mogelijkheid om samen op een originele manier het nieuw jaar in te luiden!

Met onze vaste ligplaats bij het Amstel Hotel Amsterdam, verwelkomen wij u graag met een glaasje bubbels aan boord, begeleid door heerlijke canapés. Van eenvoudig tot culinair, is er van alles mogelijk om aan boord te verzorgen. Wist u trouwens dat wij zelfs live-cooking aan boord kunnen organiseren, met onze privé chef Andy? Bij Classic Boat Tours hebben wij standaard een uitgebreid drankenassortiment aan boord, maar u kunt zelfs kiezen uit de mooie wijnkaart van de verschillende hotels en restaurants waar we onderweg langs varen.

Nieuwjaarsrecepties kunnen natuurlijk met vrienden en familie worden gehouden, maar ook op kantoor zien we dat het steeds gebruikelijker wordt om het nieuwe jaar feestelijk samen te beginnen. In Januari biedt de stad Amsterdam dan ook nog eens de leuke bijkomstigheid van het Amsterdam Light Festival! Via de magische ALF-route valt u van de ene in de andere verbazing, waarbij de verlichte kunstwerken de grachten van Amsterdam versieren. Neemt u gerust eens contact op met Frank, Mireille of Ellen, om te informeren naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.