De Kerstborrel met Classic Boat Tours!

It’s that time of the year again… Kerstmis staat alweer bijna voor de deur! Natuurlijk komt ook de jaarlijkse kerstborrel daarbij weer om de hoek kijken. En wat is er nou leuker, dan tijdens de kerstdagen Amsterdam ontdekken vanaf het water? Precies, dat dachten we al.

Ook met de feestdagen staat Classic Boat Tours natuurlijk voor u klaar, om u met alle liefde door de grachten van Amsterdam te varen. Kerst is ten slotte een tijd om met vrienden en familie door te brengen, waarbij juist bijzondere momenten en herinneringen gecreëerd zouden moeten worden. Een mooie vaartocht op de Amsterdamse wateren, omringd door de mensen waar u het liefste samen mee bent, is gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten.

Voor veel mensen zijn de feestdagen onlosmakelijk verbonden met lekker eten. Ook daar zijn we bij Classic Boat Tours uiteraard op voorbereid. Zo organiseren wij met liefde een mooi diner voor u op het water, waarbij we langs verschillende locaties varen om verschillende gerechten op te halen. Vele restaurants in Amsterdam serveren rondom deze dagen ook nog eens een overweldigend kerstmenu, waardoor u gegarandeerd culinair verrast zult worden! Gaat u liever voor een intieme ervaring, met privé chef aan boord? Dan is een private dinner voor ons ook geen enkel probleem. Onze eigen chef Andy kan niet wachten om u een luxueus diner te serveren. Dineren op het water tijdens kerst is de ultieme manier om de feestdagen dit jaar extra bijzonder te maken!

Naast een fijne tijd met vrienden en familie, biedt kerst ook de uitgelezen mogelijkheid om uw zakelijke partners te bedanken voor het afgelopen jaar. Dit kan zowel een gewaardeerde klant, als uw trouwe personeel zijn. Mocht u op zakelijk gebied een originele afsluiting van het jaar willen organiseren, biedt Classic Boat Tours u graag de helpende hand.

Hoewel varen met kerst hoe dan ook een goed idee is, kunt u tijdens deze periode nog eens extra genieten van het spectaculaire uitzicht op de route van het Amsterdam Light Festival. Gedurende de wintermaanden is de stad Amsterdam prachtig verlicht, waarbij de luxe salonboten van Classic Boat Tours langs alle highlights van deze speciale route varen. Zien wij u met de kerstdagen aan boord?