Babyshower op het water

Babyshowers worden ieder jaar populairder! En wat is er nou leuker, dan een unieke babyshower op het water te doen? Bij Classic Boat Tours vinden we het fantastisch om met u mee te denken, om de allerleukste babyshower ooit te organiseren! De moeder in spé mag natuurlijk nog even goed verwend worden voordat de slapeloze nachten aanbreken. Aan u de taak om een originele babyshower te organiseren? Laat Classic Boat Tours u helpen!

 

Onze luxe salonboten zijn op zichzelf al sfeervol ingericht, maar lenen zich ook nog eens uitstekend om van binnen prachtig versierd te worden. Wat is immers een babyshower zonder ballonnen? Tevens is het mogelijk om verschillende soorten catering aan boord te verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen hapjes meenemen aan boord, maar is het ook mogelijk om langs verschillende (hoogstaande) restaurants in Amsterdam te varen, om daar allerlei smaakvolle versnaperingen op te halen. Weten we al of het een jongetje of een meisje wordt? Dan vragen we natuurlijk of de keuken ook met roze of blauw thema kan werken. Ook aan de drankjes is natuurlijk gedacht. Alcoholvrij voor de ‘mom-to-be’, bubbels voor de rest!

 

Een babyshower hoort natuurlijk een onvergetelijk moment te zijn tijdens de voorbereiding op de grote dag. Behoorlijk wat organisatiestress, wanneer je alles soepeltjes moet laten verlopen! Hoe fijn zou het zijn, wanneer je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Wij nemen met liefde alle zorgen uit handen, zodat jullie heerlijk samen kunnen genieten van de feestelijke ochtend, middag of avond! Qua tijden zijn wij natuurlijk geheel flexibel. Een babyshower bij Classic Boat Tours kan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Keertje koffie drinken?