Beleef het Amsterdam Light Festival 2019 vanaf het water

Vanaf 28 november is het weer zover: het jaarlijkse Amsterdam Light Festival! Classic Boat Tours staat natuurlijk graag tot uw dienst om vanaf de eerste rij de pracht en praal te kunnen bekijken. Spectaculair verlichte kunstwerken versieren deze periode de grachten van Amsterdam, die de stad ’s avonds een nog magischer karakter geven dan de rest van het jaar. Het thema: Disrupt!

Het Amsterdam Light Festival staat altijd in het teken van een bepaald thema. Aangezien ontregeling en verandering tegenwoordig centraal staan in onze maatschappij, vroeg de hoofdstad meer dan 650 kunstenaars, ontwerpers en architecten hun creatieve brein los te laten op de prachtige verlichting. Classic Boat Tours neemt u graag mee op deze inspirerende reis, om u Amsterdam op haar mooist te laten zien.

De route die u zult varen met Classic Boat Tours tijdens het Amsterdam Light Festival laat u allerlei verschillende kanten van de stad zien, horen en beleven. Onderweg zult u ervaren dat niet alleen de verlichte kunstwerken de show stelen, maar ook specifieke panden en bijzondere plekken die verbinding hebben met het thema ‘ontregelen’ zullen in de schijnwerpers worden gezet.

Ook wanneer u minder geïnteresseerd bent in het thema en gewoon wilt genieten van alle mooie lichten en versieringen zal het Amsterdam Light festival u niet teleurstellen. Onderstaand vind u een kleine impressie van hoe het Amsterdam Light Festival eruit zag tijdens voorgaande jaren.

De beste ervaring krijgt u vanaf het water

Een rondvaart op de Amsterdamse grachten is zonder twijfel de beste manier om Amsterdam, haar ruim 400 jarige grachtengordel én de kunstwerken van het Amsterdam Light Festival te bezichtigen. Onze vertrouwde schippers nemen u graag mee voor een rondvaart op de luxe salonboten, geschikt voor gezelschappen van 2 tot en met 27 personen. De chique boten zijn geschikt voor allerlei soorten uitjes, de sfeer is altijd warm en gemoedelijk. Uiteraard is het mogelijk om uw vaart uit te breiden met gezellige borrelhapjes of een compleet verzorgd diner. Heeft u er trouwens al eens aan gedacht om uw hooggewaardeerde klanten mee te nemen op een luxe rondvaart?

Altijd privé
U huurt bij ons altijd een boot voor uw privé gezelschap.

Amsterdam Light Festival

Wilt u ook een rondvaart boeken voor tijdens het Amsterdam Light Festival? Wees er dan vroeg bij en maak alvast een reservering! Door het unieke perspectief vanaf het water zijn onze rondvaarten tijdens het Amsterdamse lichtfestival vaak snel volgeboekt. Laat u deze unieke ervaring daarom niet ontnemen en reserveer snel via de onderstaande button: