Een unieke rondvaart door Amsterdam tijdens SAIL 2020

Dit jaar is het zover! Van 12 tot en met 16 augustus 2020 staat Amsterdam in het teken van de feestelijke tiende editie van SAIL. Dit internationaal bezochte evenement vindt slechts één keer in de vijf jaar plaats. Nadat de eerste keer SAIL een daverend succes bleek, werd besloten het evenement eens per vijf jaar te laten terugkeren. Classic Boat Tours werkt ook dit jaar natuurlijk weer met alle plezier mee aan een wel heel bijzondere editie!

 

Wilt u de reusachtige schepen dit jaar zelf van dichtbij bewonderen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op over ons uitgebreide aanbod. Classic Boat Tours is al jaren trouwe partner van SAIL Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten een prachtige en blijvende herinnering overhouden aan dit evenement. We brengen u dichterbij dan u ooit had gedacht, en serveren daar desgewenst ook nog een heerlijke borrel of verrassend diner bij. Inderdaad, met privé chef aan boord.

Bij Classic Boat Tours heeft u tijdens SAIL 2020 de keuze uit verschillende fantastische arrangementen. U bent verzekerd van dezelfde unieke service die wij u gedurende de rest van het jaar ook bieden op de Amsterdamse grachten. Met onze luxe salonschepen vaart u in stijl langs de spectaculaire Tall Ships, waarbij we de mogelijk bieden om zelfs in de binnenstad op te stappen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk op te stappen bij onze vertrouwde partner Het Amstel Hotel, waar uw SAIL 2020 ervaring nog extra uitgebreid kan worden.

 

Naast de ambities die we dagelijks waarmaken bij Classic Boat Tours, is Mireille een zeer bevlogen event planner. Met dit tweede bedrijf, Marvellous Meetings & Events, hebben we onze diensten behoorlijk uit kunnen breiden. Ook bij grotere groepen bemiddelen wij graag, dankzij onze waardevolle connecties met de Amsterdamse vloot, die allen paraat staan tijdens SAIL. Naast het organiseren van onze luxe boottochten, verzorgen wij ook graag de aanvullende onderdelen van een uitje in Amsterdam. Hierbij nemen wij allerlei onderdelen over, zoals het maken van hotel- en restaurantreserveringen, het verzorgen van de decoratie en eventuele financiële afhandelingen. Dankzij het grote netwerk en jarenlange ervaring, zijn we in staat om een prachtig programma op maat voor u te creëren.

Bekijk al onze SAIL 2020 arrangementen via de onderstaande button:

Wilt u ook een rondvaart boeken voor tijdens SAIL 2020? Wees er dan vroeg bij en maak alvast een reservering! Door het unieke perspectief vanaf het water zijn onze rondvaarten tijdens SAIL vaak snel volgeboekt. Laat u deze unieke ervaring daarom niet ontnemen en reserveer snel via de onderstaande button: