Meet the team

Team Classic Boat Tours, aangenaam.

Sinds 2002 is Frank Kampen de trotste eigenaar van Classic Boat Tours. Het bedrijf bestaat echter al sinds 1997, waar onze rijke historie vandaan komt. Classic Boat Tours is dan ook echt een begrip in Amsterdam. Dat dit een echt familiebedrijf is, schuiven we niet onder stoelen of banken. Frank werkt namelijk al meer dan 25 jaar samen met zijn zus Mireille. Samen vormen zij de harde kern van team Classic Boat Tours.

Inmiddels heeft ook Ellen dit team aangevuld op kantoor. Zowel partners als klanten zijn bij ons verzekerd van persoonlijke service, omdat wij de mensen door de jaren heen écht leren kennen. Sommige reguliere klanten hebben zelfs een favoriete schipper! Een aantal van de schippers zijn dan ook al meer dan 20 jaar trotse bestuurder van de prachtige salonboten. Han, Caroline, Fred en Bart zijn niet alleen onmisbaar, maar ook simpelweg niet meer weg te denken uit team Classic Boat Tours.

 

Team work makes the dream work

Bij Classic Boat Tours houden we van korte lijnen. Duidelijke communicatie is de sleutel tot succes. De ervaring leert ons dat hoe directer wij met onze klanten kunnen schakelen, hoe beter het evenement verloopt. Het hele team is dan ook op de hoogte van de verschillende evenementen die gaande zijn. Zo helpen we niet alleen u, maar ook elkaar verder. Aangezien wij onze klanten door de jaren heen steeds beter hebben leren kennen, zijn we nog beter in staat om mee te denken met uw verzoek. Even bellen?