Een unieke rondvaart door Amsterdam tijdens SAIL 2020

Dit jaar is het zover! Van 12 tot en met 16 augustus 2020 staat Amsterdam in het teken van de feestelijke tiende editie van SAIL. Dit internationaal bezochte evenement vindt slechts één keer in de vijf jaar plaats. Nadat de eerste keer SAIL een daverend succes bleek, werd besloten het evenement eens per vijf jaar te laten terugkeren. Classic Boat Tours werkt ook dit jaar natuurlijk weer met alle plezier mee aan een wel heel bijzondere editie!

 

Wilt u de reusachtige schepen dit jaar zelf van dichtbij bewonderen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op over ons uitgebreide aanbod. Classic Boat Tours is al jaren trouwe partner van SAIL Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten een prachtige en blijvende herinnering overhouden aan dit evenement. We brengen u dichterbij dan u ooit had gedacht, en serveren daar desgewenst ook nog een heerlijke borrel of verrassend diner bij. Inderdaad, met privé chef aan boord.

Bij Classic Boat Tours heeft u tijdens SAIL 2020 de keuze uit verschillende fantastische arrangementen. U bent verzekerd van dezelfde unieke service die wij u gedurende de rest van het jaar ook bieden op de Amsterdamse grachten. Met onze luxe salonschepen vaart u in stijl langs de spectaculaire Tall Ships, waarbij we de mogelijk bieden om zelfs in de binnenstad op te stappen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk op te stappen bij onze vertrouwde partner Het Amstel Hotel, waar uw SAIL 2020 ervaring nog extra uitgebreid kan worden.

 

Naast de ambities die we dagelijks waarmaken bij Classic Boat Tours, is Mireille een zeer bevlogen event planner. Met dit tweede bedrijf, Marvellous Meetings & Events, hebben we onze diensten behoorlijk uit kunnen breiden. Ook bij grotere groepen bemiddelen wij graag, dankzij onze waardevolle connecties met de Amsterdamse vloot, die allen paraat staan tijdens SAIL. Naast het organiseren van onze luxe boottochten, verzorgen wij ook graag de aanvullende onderdelen van een uitje in Amsterdam. Hierbij nemen wij allerlei onderdelen over, zoals het maken van hotel- en restaurantreserveringen, het verzorgen van de decoratie en eventuele financiële afhandelingen. Dankzij het grote netwerk en jarenlange ervaring, zijn we in staat om een prachtig programma op maat voor u te creëren.

Bekijk al onze SAIL 2020 arrangementen via de onderstaande button:

Wilt u ook een rondvaart boeken voor tijdens SAIL 2020? Wees er dan vroeg bij en maak alvast een reservering! Door het unieke perspectief vanaf het water zijn onze rondvaarten tijdens SAIL vaak snel volgeboekt. Laat u deze unieke ervaring daarom niet ontnemen en reserveer snel via de onderstaande button:

Meet the team

Team Classic Boat Tours, aangenaam.

Sinds 2002 is Frank Kampen de trotste eigenaar van Classic Boat Tours. Het bedrijf bestaat echter al sinds 1997, waar onze rijke historie vandaan komt. Classic Boat Tours is dan ook echt een begrip in Amsterdam. Dat dit een echt familiebedrijf is, schuiven we niet onder stoelen of banken. Frank werkt namelijk al meer dan 25 jaar samen met zijn zus Mireille. Samen vormen zij de harde kern van team Classic Boat Tours.

Inmiddels heeft ook Ellen dit team aangevuld op kantoor. Zowel partners als klanten zijn bij ons verzekerd van persoonlijke service, omdat wij de mensen door de jaren heen écht leren kennen. Sommige reguliere klanten hebben zelfs een favoriete schipper! Een aantal van de schippers zijn dan ook al meer dan 20 jaar trotse bestuurder van de prachtige salonboten. Han, Caroline, Fred en Bart zijn niet alleen onmisbaar, maar ook simpelweg niet meer weg te denken uit team Classic Boat Tours.

 

Team work makes the dream work

Bij Classic Boat Tours houden we van korte lijnen. Duidelijke communicatie is de sleutel tot succes. De ervaring leert ons dat hoe directer wij met onze klanten kunnen schakelen, hoe beter het evenement verloopt. Het hele team is dan ook op de hoogte van de verschillende evenementen die gaande zijn. Zo helpen we niet alleen u, maar ook elkaar verder. Aangezien wij onze klanten door de jaren heen steeds beter hebben leren kennen, zijn we nog beter in staat om mee te denken met uw verzoek. Even bellen?

Valentijnsdag met Classic Boat Tours

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, en op Valentijnsdag, staat Classic Boat Tours klaar voor jou! 14 februari is het weer zover: de ultieme dag om de liefde te vieren. Classic Boat Tours helpt maar al te graag mee, om de meest fantastische Valentijnsdag ooit te verzorgen!

 

Ieder jaar staat 14 februari volledig in het teken van de liefde. Prille liefdes, jarenlange liefdes, wellicht nog onbekende liefdes… Hoewel het waanzinnig spannend kan zijn om als geheime aanbidder een romantische boottocht aan te bieden, doen we er bij Classic Boat Tours natuurlijk alles aan om dit een onvergetelijke ervaring te maken. Voor degene die al wat vaker samen Valentijnsdag hebben gevierd, is een intieme boottocht over de Amsterdamse grachten wellicht het perfecte idee om uw geliefde weer eens op bijzondere wijze te verrassen.

Hoewel een romantische vaartocht natuurlijk al een unieke ervaring op zichzelf is, maakt een bijzondere lunch of diner deze verrassing pas echt compleet. Bent u allebei ontzettend druk, en dreigt Valentijnsdag dit jaar weer ongemerkt voorbij te gaan? Dan starten we deze speciale dag toch gewoon met een heerlijk uitgebreid ontbijt? Bij Classic Boat Tours varen wij van de vroege ochtend tot de late avond om de perfecte ervaring voor onze gasten te creëren. Uiteraard is Valentijnsdag de uitgelezen mogelijkheid om ’s avonds eens echt uit te pakken met het diner. Van een culinair viergangenmenu, tot allerlei kleine smaakexplosies van verschillende restaurants, Classic Boat Tours heeft het beste netwerk om uw Valentijnsdiner tot een waar succes te maken. En wat is er nou romantischer dan met zijn tweetjes dineren op de grachten van Amsterdam?

 

Met het prestigieuze Amstel Hotel als onze vaste ligplaats, bent u verzekerd van een spectaculair begin en natuurlijk een prachtige locatie om weer terug te komen. Tevens serveert het Amstel Hotel, net als vele andere bijzondere locaties aan het water, hun gerechten met liefde aan boord. Liever een volledig verzorgd diner met privé chef aan boord? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij doen u graag wat inspiratie aan de hand, om het ultieme liefdesmenu samen te stellen.

 

Love is in the air… en op het water met Classic Boat Tours!

Babyshower op het water

Babyshowers worden ieder jaar populairder! En wat is er nou leuker, dan een unieke babyshower op het water te doen? Bij Classic Boat Tours vinden we het fantastisch om met u mee te denken, om de allerleukste babyshower ooit te organiseren! De moeder in spé mag natuurlijk nog even goed verwend worden voordat de slapeloze nachten aanbreken. Aan u de taak om een originele babyshower te organiseren? Laat Classic Boat Tours u helpen!

 

Onze luxe salonboten zijn op zichzelf al sfeervol ingericht, maar lenen zich ook nog eens uitstekend om van binnen prachtig versierd te worden. Wat is immers een babyshower zonder ballonnen? Tevens is het mogelijk om verschillende soorten catering aan boord te verzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen hapjes meenemen aan boord, maar is het ook mogelijk om langs verschillende (hoogstaande) restaurants in Amsterdam te varen, om daar allerlei smaakvolle versnaperingen op te halen. Weten we al of het een jongetje of een meisje wordt? Dan vragen we natuurlijk of de keuken ook met roze of blauw thema kan werken. Ook aan de drankjes is natuurlijk gedacht. Alcoholvrij voor de ‘mom-to-be’, bubbels voor de rest!

 

Een babyshower hoort natuurlijk een onvergetelijk moment te zijn tijdens de voorbereiding op de grote dag. Behoorlijk wat organisatiestress, wanneer je alles soepeltjes moet laten verlopen! Hoe fijn zou het zijn, wanneer je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Wij nemen met liefde alle zorgen uit handen, zodat jullie heerlijk samen kunnen genieten van de feestelijke ochtend, middag of avond! Qua tijden zijn wij natuurlijk geheel flexibel. Een babyshower bij Classic Boat Tours kan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Keertje koffie drinken?

 

De nieuwjaarsreceptie met Classic Boat Tours

De feestdagen zijn nog maar amper achter de rug, en toch staan de eerste festiviteiten alweer gepland. Januari staat vaak in het teken van nieuwjaarsrecepties, alsof we iedereen nog niet genoeg hadden gezien de afgelopen tijd. Om deze (stiekem toch wel gezellige) sociale verplichtingen iets aangenamer te maken, biedt Classic Boat Tours u graag de mogelijkheid om samen op een originele manier het nieuw jaar in te luiden!

Met onze vaste ligplaats bij het Amstel Hotel Amsterdam, verwelkomen wij u graag met een glaasje bubbels aan boord, begeleid door heerlijke canapés. Van eenvoudig tot culinair, is er van alles mogelijk om aan boord te verzorgen. Wist u trouwens dat wij zelfs live-cooking aan boord kunnen organiseren, met onze privé chef Andy? Bij Classic Boat Tours hebben wij standaard een uitgebreid drankenassortiment aan boord, maar u kunt zelfs kiezen uit de mooie wijnkaart van de verschillende hotels en restaurants waar we onderweg langs varen.

Nieuwjaarsrecepties kunnen natuurlijk met vrienden en familie worden gehouden, maar ook op kantoor zien we dat het steeds gebruikelijker wordt om het nieuwe jaar feestelijk samen te beginnen. In Januari biedt de stad Amsterdam dan ook nog eens de leuke bijkomstigheid van het Amsterdam Light Festival! Via de magische ALF-route valt u van de ene in de andere verbazing, waarbij de verlichte kunstwerken de grachten van Amsterdam versieren. Neemt u gerust eens contact op met Frank, Mireille of Ellen, om te informeren naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.

1 2 3