';

Home

Een rondvaart op de Amsterdamse grachten. In stijl. Met klasse. Een rondvaart op de Amsterdamse grachten is zonder twijfel de beste manier om Amsterdam en haar ruim 400 jarige grachtengordel te bezichtigen. Voor een bijzondere, onvergetelijke rondvaart bent u bij ons aan het juiste adres. Genieten op het Amsterdamse water. In stijl. Met klasse.

Elektrisch varen. Fluisterstil Onze vloot – met als thuishaven is het Amstel Hotel - bestaat uit 2 prachtige, klassieke salonboten en een unieke salonklipper. Deze ruim 100 jaar oude schepen zijn met de beste materialen geheel authentiek opgebouwd en voorzien van alle comfort. Ze varen geheel elektrisch en dus uitstootvrij, zijn duurzaam en fluisterstil.

Van bitterbal tot luxe diner Onze kapiteins nemen u mee door de grachten en vertellen u tijdens de vaart graag over hun stad, desgewenst in diverse moderne talen. Aan boord kunnen we uw catering naar wens verzorgen. Een luxe diner van het Amstel Hotel of een (h)eerlijke lunch of buffet van onze huiscateraar. En wat dacht u van één van onze luxe borrelgarnituren of de altijd lekkere Hollandse bitterbal met een goed glas wijn. U mag zelfs uw eigen catering verzorgen.

Een boot huren in Amsterdam is altijd bijzonder: voor een dinner cruise met uw zakenrelaties, een running-dinner met uw medewerkers, een rondvaart ter gelegenheid van uw verjaardag, een romantische huwelijksaanzoek of als intieme trouwlocatie. Wanneer u kiest voor een rondvaart met Classic Boat Tours dan kiest u voor kwaliteit zowel qua boot als uitvoering. Tevreden gasten die graag terugkomen, daar zullen we alles voor doen.

Nieuws

Weet u nog welke boot u moet kiezen?

Er zijn talloze boten en rederijen en de één is de andere niet. Elke rederij heeft zijn eigen manier van werken. Wilt u weten waarin wij het verschil maken? In persoonlijke aandacht, op maat gemaakte offertes geheel naar uw wens en dat voor een redelijke prijs. Tevreden klanten die terugkomen, daar zullen we alles voor doen.

Altijd privé

U huurt bij ons altijd een boot voor uw privé gezelschap. Onze minimum huurtijd is slechts 1 uur, ook s'avonds. Dat wil zeggen dat u voor € 255,00 al een uur rondvaart in de Amsterdamse grachten met maximaal 12 personen.